Online kursus: Livet under overfladen på lavt vand langs de danske kyster

€10.50
0 ratings

Når du tager en dykkermaske eller svømmebriller for øjnene og får hovedet under vand, vil der åbne sig en ny verden, som ser helt fremmed ud. At snorkle ved de danske kyster giver dig oplevelsen af at komme hen et nyt sted. For du kender ikke dyrene, planterne eller landskaberne.

Med dette online kursus får du overblik over hvad der findes i havet omkring Danmark, og hvor du kan tage hen og opleve de spændende, flotte og farverige organismer, som gemmer sig på lavt vand. Hvor skal du fx tage hen for at fange fladfisk? - lege med tangnål? - eller møde rød-mønstrede søanemoner?

Er der nogle dyr som er farlige? Hvordan kan du med fordel planlægge din tur? - Få overblik gennem kursets tre moduler:

Modul 0: Introduktion til kurset (se gratis herunder).

Modul 1: kort om forskellen mellem økosystemer og landskaber i havet og på land. Vi gennemgår undervandslandskaber, og nogle af de helt almindelige planter og dyr som du kan møde på dine ture. Vi snakker også lidt om, hvor farlige dyrene i havet er.

Modul 2: giver overblik over hvad du skal tænke på og gøre, for at opleve livet i havet. Vi gennemgår nogle af de almindeligste fisk, og hvordan du får øje på dem. For de gemmer sig ...

Modul 3: det er ikke alle steder, hvor det er lige godt at snorkle. I modul tre gennemgår vi, hvor du skal tage hen for at få gode snorkleoplevelser.


Kurset er en kort fin introduktion til livet langs de danske kyster. Du får overblik og gode fif du kan tage med dig i vandet med det samme.

Hvis du stadig er i tvivl om, hvorvidt kurset er noget for dig, så har du mulighed for at se intro'en her:

Hvis du stadig ikke er overbevist, så vil jeg foreslå at du: 1) køber kurset 2) ser et modul mere (eller dem alle), og hvis det ikke leve op til dine forventninger, 3) så skriver du blot tilbage, og så får du dine penge retur.

I want this!

Du får et kursus bestående af tre moduler, som giver overblik og indsigt i livet i havet i Danmark, som enhver snorkler bør kende. Forklaret af havbiolog med mere end 25 års snorklingserfaring. Prisen er i Euro men svarer til ca kr 99,- (incl DK moms)

€10.50

Online kursus: Livet under overfladen på lavt vand langs de danske kyster

0 ratings
I want this!